Var vänlig uppdatera din webbläsare

Sedan den 12e Januari, 2016 har Microsoft slutat uppdatera webbläsaren Internet Explorer.
För att fortsätta använda vår webbplats rekomenderar vi att du uppdaterar till Microsoft Edge eller Google Chrome. Läs mer om Microsofts uttalande genom att klicka här. Om du behöver komma i kontakt med oss omgående går det mycket bra att ringa oss på telefonnummer: 08-663 11 00.

Uppgradera

Om oss

Vår historia

Från en by i norr

Från en liten by uppe i norra Sverige började allt. Året var 2016 då vi fick äran att börja jobba med effektiv brandsläckning med endast vatten och en i våra ögon helt förbluffande teknik. Tillsammans med vår partner har vi utvecklat produkten och har blivit deras mest säljande agentur inom Europa. Vi är otroligt stolta över den utveckling och det arbete vi gjort från då till idag.

Från brandsläckning till att jaga bakterier och virus

Men det kom en brytpunkt: COVID-19. COVID-19 har påverkat många och kanske mest negativt, men vi valde att se möjligheterna och tog fram bättre teknik och jobbade natt och dag för att hitta bästa desinfektionsvätskan på marknaden. Efter många om och om igen kom vi till den dagen då vi kunde känna oss 100 % nöjda. Vi hade hittat framgångsreceptet! Men vi slutar inte här. Vi vet att vi vill gå längre. Vi kan lova dig, vi kommer aldrig sluta utvecklas.

Nyfikenhet

01

Vi tror att nyckeln till utveckling är nyfikenhet och att vara öppen i sinnet vilket vi lever efter var dag. För oss är det viktigt att förstå våra kunder för att också komma med bästa lösningen.

Engagemang

02

Vi tar oss inte an något där vi inte kan ge 100 % av oss själva. Vi värderar varenda relation då den ger oss insikt och förståelse.

Nytänkande

03

Nytänkande var grunden till att vi startade vår produktserie Ekomist. Vi kombinerade banbrytande teknologi och kemi som tillsammans blev helt unik. Vi fortsätter den resan och ser alltid möjligheter som kommer längs vägen. På så sätt stannar vi aldrig upp.

Kundfokus

04

Vi är enormt fokuserade på att hitta rätt lösning för rätt kund och utvecklar produkter baserat på verkligheten. Vi tror på att en nära dialog skapar bästa leverans.

VÅRA LEDORD
VI PÅ BJ BRANDTEKNIK

Vill du djupdyka?

Fyll i din e-mail adress så skickar vi säkerhetsdatablad och annan intressant information för dig att djupdyka i.

Genom att klicka på skicka accepterar du våra villkor.
Tack. Vi kommer att skicka ett mail med datablad inom kort.
Oops! Something went wrong while submitting the form.